Mobile Vikings

0
94

4 gb voor €15

De vikings, wie zijn ze?
Mobile Vikings is de operator die de gevestigde waardes op de Belgische telecommarkt het vuur aan de schenen legt. ‘Gratis mobiele communicatie is een recht’ is immers het motto waar de voltallige Viking-crew zich elke dag opnieuw achter schaart en naar handelt. Bijkomende sterkte? Een gemotiveerde en hechte klantencommunity van gretige Vikings. Wie Mobile Viking wordt, krijgt er in één klap een goeie 280.000 Vikingvrienden bij.

Kan best een aardige duit kosten, als je al die Vikings wilt optrommelen. Think again. Alle Belgische Mobile Vikings bellen en sms’en elkaar gratis: iedereen krijgt elke maand 9000 sms’en en 1800 belminuten gratis naar andere Belgische Mobile Vikings. Bovendien kun je bij elke herlading je Focus kiezen: meer bellen of meer mobiele data. Gekoppeld aan 4 tarieven krijg je op die manier 8 verschillende opties geserveerd. Ook bij onze abonnementen kies je zelf hoeveel data en belminuten je wil. Dankzij onze 16 mogelijkheden is er dus altijd een abonnement dat perfect is voor jou.

Je beheert je account integraal online. Herladen of alle details van je gebruik op de voet volgen, bijvoorbeeld, doe je op de website. Maar nog makkelijker kan dat allemaal in de gratis Viking App.

Geen platgereden paden dus voor de Mobile Vikings. We werken niet enkel rond een innovatief businessmodel, we hebben er zelfs een eigen munteenheid voor: de Vikingpunten. Die verdienen de Vikings door een vriend/collega/familielid door te verwijzen, of via de Viking Deals bij onze partners (zoals bijvoorbeeld Booking, Vliegtickets of Cheaptickets). De stapels Vikingpunten die je zo verdient, gebruik je als korting op een herlading of om te bellen met Viking Talk. En zo krijg je als Mobile Viking dus gratis mobiele communicatie.

Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen